Общинският съветник Борислав Иванов, който влезе с пистолет в сградата на Столичната

...
Общинският съветник Борислав Иванов, който влезе с пистолет в сградата на Столичната
Коментари Харесай

Общинарят-хулиган Борислав Иванов още е шеф на Комисията за ред и сигурност

Общинският съветник Борислав Иванов, който влезе с револвер в постройката на Столичната община и опита да смъкна украинското знаме е подал оставка. Това съобщи Георги Георгиев, ръководител на СОС във фейсбук.

Иванов е подал оставката си като зам.-председател на Столичния общински съвет, само че не и като ръководител на комисията по ред и сигурност.  

Припомняме, че Борислав Иванов самичък заяви, че е опитал да смъкна украинското знаме от постройката на Столичната община. И го документира във Facebook: 

" Свалянето на знамето не е страст, а тъкмо избран проект. Доказах, че мога да го направя ", съобщи по-късно той. Беше безапелационен, че каквото и непознато знаме да се окачи в кабинета на кмета на София, той ще го смъкна. 

Иванов призна и че е носел револвер в себе си, до момента в който е бил в постройката на Столичната община. „ Вчера ми го взеха от полицията, предадох си го, с цел да не се получи нещо такова. Това не е бойно оръжие, не може да убива, само че може да наранява. Сега е в колата ми. Това бяха долни клевети, носех си го в раницата, носех го на ремонт самия револвер. Г-н Бонев ми е познал раницата, отворил я е, видял е револвера и очевидно е решил, че ще влизам като Антонио Бандерас в постройката на Общината “, сподели още Иванов. 

Така той отговори на общинския консултант Борис Бонев, който го упрекна, че е влезнал в общината с оръжие. 

По-рано ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев внесе отчет с искане за оставката на Борислав Иванов като заместник-председател на съвета и като ръководител на комисията по публичен ред и сигурност. „ Общинските съветници са плод на директен избор от жителите на София. Работим с материали на гласоподаватели, бих споделил на диалект. За страдание сме длъжни да се оправяме с провокациите, пред които изборът ни е изправил “, разяснява още той и моли за съответно държание. 

От " Демократична България " също желаеха оставката на Борислав Иванов поради " хулигански прояви в постройката на Столичната община ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР